Masterbatch-oplossingen

Je kunt kiezen uit hoogwaardige masterbatches die voldoen aan alle wet- en regelgeving en technische eisen die worden gesteld aan het verwerken van kunststof materialen. Naast ons brede assortiment standaard masterbatches vind je met onze experts ook altijd een oplossing op maat. We leveren snel, in heel Europa en volgens jouw wensen.

Oplossingen die waarde toevoegen

Masterbatches zijn kleurstoffen en additieven in granulaatvorm en worden gebruikt om kunststoffen te kleuren en/of technisch aan te passen. Onze kleurmasterbatches kunnen worden gerangschikt op kleurtint, pigmentklasse, kleurindex, opaciteit, kleurkracht en fysiologische of chemische eigenschappen. Onze masterbatch additieven tillen uw product en uw productieproces naar een hoger niveau.

Oplossingen voor jouw sector

Standaard en maatwerk

Kies je voor de masterbatch oplossingen van W&R dan kun je rekenen op een hoge kwaliteit en uitstekende dienstverlening. Wij leveren snel, in heel Europa en afgestemd op jouw behoefte. Standaard masterbatches al binnen 24-48 uur, net als producten die zijn gemaakt volgens jouw specificaties en opgeslagen liggen in ons magazijn. Onze adviseurs helpen je graag de snelste weg naar een passende oplossing te vinden. Van standaardoplossing tot specialistisch maatwerk.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Neem contact op met een van onze adviseurs voor een goed gesprek en vrijblijvend advies.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Neem contact op met een van onze adviseurs voor een goed gesprek en vrijblijvend advies.

Wij geven kleur aan jouw product of idee

Of je nou op zoek bent naar de juiste kleur voor uw eindproduct, een innovatieve oplossing of naar een optimalisatie in uw proces en kosten, W&R is dé masterbatch expert die verder kijkt dan alleen de grondstof. Met consultants die je adviseren en inspireren vanaf het eerste gesprek. Een partner die met je meedenkt en meebeweegt in een dynamische wereld.

Denk in mogelijkheden

Onze partners

Neem contact op

Bent u op zoek naar meer specifieke informatie over onze masterbatch-oplossingen? 

en_GBEnglish