Wit en zwart

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan witte en zwarte masterbatch-oplossingen om te voldoen aan de proces- en productvereisten binnen de industrie. Deze masterbatches zijn van hoge kwaliteit en hebben een grote betrouwbaarheid. Ze zijn speciaal ontwikkeld om de kwaliteit van uw product te waarborgen, zoals kleurverbetering en bescherming van uw kunststofproducten.

Wit en zwart

Toepassingen
Onze witte en zwarte masterbatches zijn ontwikkeld voor tal van toepassingen zoals film, sheet, buizen, draad & kabel, vezels en spuitgiet-onderdelen, voor alle soorten polymeren. We bieden ook een speciaal assortiment ESD-compounds, die worden gebruikt om statische oplading te voorkomen.


Inkleuring
Onze witte en zwarte masterbatches zijn er in verschillende samenstellingen denk hierbij aan de gebruikte hoeveelheid titaniumdioxide en carbon black. Op deze manier kunnen we de inkleuring van uw kunststofproducten waarborgen. 


Bescherming

Onze witte en zwarte masterbatches kunnen op uw verzoek aangevuld worden met functionele additieven. Deze additieven beschermen kunststoffen zoals polyolefine en technische polymeren tegen degradatie na blootstelling aan UV straling. Deze bescherming tegen UV straling zorgt ervoor dat uw kunststofproducten een langere levensduur hebben.


Regel- en wetgeving

Wij bieden een volledig assortiment masterbatches die voldoen aan strikte eisen binnen de regel- en wetgeving.

Zo hebben wij veel ervaring met producten die in contact komen met levensmiddelen, waardoor wij de wetgeving binnen de Europese Unie en de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA) altijd kunnen hanteren. 

Masterbatches

Onze kijk op de wereld om ons heen is geïnspireerd door kleur. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer kunststoffen in een toenemend aantal producten. En dat allemaal in verschillende kleuren. Naast ons brede productassortiment ontwikkelen we ook specifieke masterbatches voor onze klanten. 

Industrieën

Om in te spelen op de continue veranderingen in de behoefte van de consument, willen fabrikanten in staat zijn om zich snel aan te passen in het gebruik van grondstoffen voor kleur en ontwerp. Bij W&R helpen wij u daarbij.

Al uw documenten op 1 plek

W&R stelt technische documenten 24/7 beschikbaar via uw gepersonaliseerde W&R portaal.
U kunt de volgende actuele documenten inzien of downloaden:

Technical Datasheets
Material Safety Datasheets
Food Contact Statements 

REACH/SVHC Verklaringen

en_GBEnglish