Kleuren

W&R maakt je wereld letterlijk kleurrijk. Wij kunnen elke kleur in elk type polymeer produceren. Dat betekent dat we niet alleen standaard Pantone- of RAL- kleuren kunnen leveren, maar ook de juiste oplossing hebben voor uw unieke wensen. Wist u dat wij ook een special effect kunnen toevoegen, zoals parelmoer, fluorescerend, metallic (zilver, brons of goud) en zelfs glow in the dark. Samen gaan we altijd op zoek naar de beste match voor uw product, geheel volgens de regel- en wetgeving. In sommige gevallen kan het combineren van kleuren met additieven (combi-batches) ook de oplossing zijn.

Kleuren

U kunt bij ons eindeloos variëren met verschillende kleuren voor uw masterbatches. Ze hebben allemaal een uitstekende kwaliteit qua dispersie en consistentie. 

Met op maat gemaakte oplossingen kunnen wij inspelen op al uw specifieke wensen.

Door een efficiënte en gerichte ontwikkeling van masterbatches dragen wij bij aan verlaging van uw bedrijfskosten.


Regel- en wetgeving

Uiteraard hanteren wij strikte veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat het product veilig is voor gebruik in (voedsel)verpakkingen, speelgoed, elektronische artikelen, cosmetica, medische toepassingen en in de automotive etc.

Zo hebben wij veel ervaring met producten die in contact komen met levensmiddelen, waardoor wij de wetgeving binnen de Europese Unie en de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA) altijd kunnen hanteren.

Masterbatches

Onze kijk op de wereld om ons heen is geïnspireerd door kleur. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer kunststoffen in een toenemend aantal producten. En dat allemaal in verschillende kleuren. Naast ons brede productassortiment ontwikkelen we ook specifieke masterbatches voor onze klanten. 

Industrieën

Om in te spelen op de continue veranderingen in de behoefte van de consument, willen fabrikanten in staat zijn om zich snel aan te passen in het gebruik van grondstoffen voor kleur en ontwerp. Bij W&R helpen wij u daarbij.

Al uw documenten op 1 plek

W&R stelt technische documenten 24/7 beschikbaar via uw gepersonaliseerde W&R portaal.
U kunt de volgende actuele documenten inzien of downloaden:

Technical Datasheets
Material Safety Datasheets
Food Contact Statements 

REACH/SVHC Verklaringen

en_GBEnglish