Kleuren

W&R geeft kleur aan je product. Wij kunnen elke kleur in elk type polymeer produceren. Dat betekent dat we niet alleen standaard Pantone of RAL-kleuren leveren, maar ook de juiste oplossing hebben voor speciale wensen.

Kleuren

Je kunt bij ons eindeloos variëren met verschillende kleuren voor jouw masterbatches. Heb je een specifieke kleur op het oog? Dan hebben wij een oplossing op maat. In sommige gevallen kan het combineren van kleuren met additieven (combi-batches) ook de oplossing zijn. Wat ook kan: een special effect toevoegen zoals parelmoer, fluorescerend, metallic (zilver, brons of goud) en zelfs glow in the dark. Onze kleuroplossingen hebben 1 ding gemeen: ze hebben allemaal een uitstekende kwaliteit qua dispersie en consistentie. En onze efficiënte aanpak kan je aanzienlijk schelen in de bedrijfskosten.

Wet- en regelgeving

Uiteraard hanteren wij strikte veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat het product veilig is voor gebruik in (voedsel)verpakkingen, speelgoed, elektronische artikelen, cosmetica, medische toepassingen en in bijvoorbeeld de automotive industrie. We hebben inmiddels ruime ervaring opgedaan met producten die in contact komen met levensmiddelen en kunnen daardoor altijd voldoen aan de wetgeving binnen de Europese Unie en de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA).

Masterbatches

Onze kijk op de wereld om ons heen is geïnspireerd door kleur. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer kunststoffen in een toenemend aantal producten. En dat allemaal in verschillende kleuren. Naast ons brede productassortiment ontwikkelen we ook specifieke masterbatches voor onze klanten. 

Sectoren

Om in te spelen op de continue veranderingen in de behoefte van de consument, willen fabrikanten in staat zijn om zich snel aan te passen in het gebruik van grondstoffen voor kleur en ontwerp. Bij W&R helpen wij u daarbij.

Al uw documenten op 1 plek

Via jouw gepersonaliseerde W&R portaal heb je 24/7 toegang tot onderstaande actuele technische documenten die je kunt inzien of downloaden:

Technical Datasheets
Material Safety Datasheets
Food Contact Statements 

REACH/SVHC Verklaringen

en_GBEnglish