Huishoudelijk | Outdoor | Vrije tijd

Huishoudelijke-, outdoor en vrijetijdsproducten spreken voor zich; dit zijn alle kunststoffen die je tegenkomst in en rondom huis en bij binnen- en buiten faciliteiten. In ons dagelijks leven vind je verschillende producten waarin onze masterbatches zijn gebruikt.

Huishoudelijk | Outdoor | Vrije tijd

Als u op zoek bent naar een effectieve en efficiënte oplossing voor alle huishoudelijke-, outdoor- en vrijetijd producten, helpen wij u graag verder. Of het nu gaat om de juiste kleur, verwerkbaarheid, milieuvriendelijkheid of om een duurzame oplossing: wij kunnen het allemaal. 

Dit alles met de juiste naleving van de regel- en wetgeving.

W&R biedt een breed assortiment aan masterbatches en dit steeds volgens de actuele regel- en wetgeving (Food Contact, speelgoedrichtlijn, verpakkingen, etc.) We kunnen kleuren en additieven leveren die geschikt zijn voor elke soort eindtoepassing, zoals weerbestendige kleuren of anti UV-additieven.

Masterbatches

Onze kijk op de wereld om ons heen is geïnspireerd door kleur. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer kunststoffen in een toenemend aantal producten. En dat allemaal in verschillende kleuren. Naast ons brede productassortiment ontwikkelen we ook specifieke masterbatches voor onze klanten. 

Industrieën

Om in te spelen op de continue veranderingen in de behoefte van de consument, willen fabrikanten in staat zijn om zich snel aan te passen in het gebruik van grondstoffen voor kleur en ontwerp. Bij W&R helpen wij u daarbij.

Al uw documenten op 1 plek

W&R stelt technische documenten 24/7 beschikbaar via uw gepersonaliseerde W&R portaal.
U kunt de volgende actuele documenten inzien of downloaden:

Technical Datasheets
Material Safety Datasheets
Food Contact Statements 

REACH/SVHC Verklaringen

en_GBEnglish