Huishoudelijk | Outdoor | Vrije tijd

Op zoek naar effectieve en efficiënte oplossingen voor huishoudelijke, outdoor- en vrije tijd producten? Wij hebben de expertise in huis. Of het nu gaat om de juiste kleur, verwerkbaarheid en/of milieuvriendelijke en duurzame oplossing. 

Huishoudelijk | Outdoor | Vrije tijd

Dagelijks kom je in en rondom huis en bij binnen- en buitenfaciliteiten producten tegen waarin onze masterbatches zijn gebruikt. We leveren kleuren en additieven die geschikt zijn voor elke soort toepassing, zoals weerbestendige kleuren of anti UV-additieven en altijd volgens de laatste wet- en regelgeving (Food Contact, speelgoedrichtlijnen, verpakkingsnormen, etc.). 

Masterbatches

Onze kijk op de wereld om ons heen is geïnspireerd door kleur. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer kunststoffen in een toenemend aantal producten. En dat allemaal in verschillende kleuren. Naast ons brede productassortiment ontwikkelen we ook specifieke masterbatches voor onze klanten. 

Sectoren

Om in te spelen op de continue veranderingen in de behoefte van de consument, willen fabrikanten in staat zijn om zich snel aan te passen in het gebruik van grondstoffen voor kleur en ontwerp. Bij W&R helpen wij u daarbij.

Al uw documenten op 1 plek

Via jouw gepersonaliseerde W&R portaal heb je 24/7 toegang tot onderstaande actuele technische documenten die je kunt inzien of downloaden:

Technical Datasheets
Material Safety Datasheets
Food Contact Statements 

REACH/SVHC Verklaringen

en_GBEnglish