Tuin- en landbouw

Tuinbouw of horticultuur is de kunst van het kweken van planten en kruiden. Dit wordt gedaan om voedsel en geneeskrachtige ingrediënten te produceren, maar ook voor comfort en sierdoeleinden. Tuinbouwers zijn landbouwers die bloemen, fruit en noten, groenten en kruiden verbouwen, evenals sierbomen en gazons. Landbouw is de wetenschap of uitoefening van agrarische activiteiten. Het gaat hier om het bewerken van de grond voor het verbouwen van gewassen en het fokken van dieren voor voedsel, wol en andere producten. Wanneer u uw verpakking, folie of technische (kunststof) agro-onderdelen wilt verbeteren, kunnen wij u helpen.

Tuin- en landbouw

Wij begrijpen de rol die geavanceerde technologie kan spelen bij het beschermen en laten floreren van gewassen. Ongeacht de agrarische uitdaging, of het nu gaat om extreme temperaturen of een te hoge luchtvochtigheid, wij hebben een additief- kleur- of combinatieoplossing voor u.

 

Als u uw verpakking, folie of technische (kunststof) agro-onderdelen wilt verbeteren, kunnen wij u veel oplossingen bieden. Wij houden rekening met alle productie-eisen zoals het type polymeer, temperatuur, speciale technieken en de vereisten op het land. Maar net zo belangrijk is uw gewas, de locatie, het terrein en klimaat. Op deze manier kunnen wij echt een voordeel bieden aan kunststofproducten en boeren.

Masterbatches

Onze kijk op de wereld om ons heen is geïnspireerd door kleur. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer kunststoffen in een toenemend aantal producten. En dat allemaal in verschillende kleuren. Naast ons brede productassortiment ontwikkelen we ook specifieke masterbatches voor onze klanten. 

Industrieën

Om in te spelen op de continue veranderingen in de behoefte van de consument, willen fabrikanten in staat zijn om zich snel aan te passen in het gebruik van grondstoffen voor kleur en ontwerp. Bij W&R helpen wij u daarbij.

Al uw documenten op 1 plek

W&R stelt technische documenten 24/7 beschikbaar via uw gepersonaliseerde W&R portaal.
U kunt de volgende actuele documenten inzien of downloaden:

Technical Datasheets
Material Safety Datasheets
Food Contact Statements 

REACH/SVHC Verklaringen

en_GBEnglish