Vezels

Als een van de delicate en kostengedreven processen, heeft vezelextrusie expertise en hoogwaardige economische masterbatch-oplossingen nodig. W&R biedt oplossingen en service voor inkleuring, verwerkbaarheid en functionaliteit.

Vezels

In ons dagelijks leven worden we omringd door textiel gemaakt van synthetische vezels, denk maar aan auto-interieurs en vloer- en wandbekleding, kunstgras sportvelden. Maar er zitten ook non-wovens in consumptiegoederen, hygiëne- en medische producten. Zelfs in de bouw en landbouw worden stoffen van geweven tape (raffia) gebruikt. W&R biedt oplossingen en service voor:

Inkleuring

De kleur, zwarte en witte masterbatches die worden gebruikt voor vezel extrusie vergen een specifieke selectie van hittebestendige pigmenten.

Verwerkbaarheid

Denk aan hoog performante processing aids additieven, daarnaast ook oplossingen als hoogwaardige krijt-compounds welke gebruikt worden als anti-split bij de productie van tapes.

Functionaliteit

Wij streven naar een lange levensduur van onze producten.

Onze UV-lichtstabilisatoren garanderen een langdurige bescherming tegen UV-straling van uw producten.

We doen veel onderzoeken om continu nieuwe oplossingen op gebied van brandwerendheid te ontwikkelen. Deze worden bijvoorbeeld gebaseerd op halogeenvrije technologieën, steeds met de beste performance als focus.

Masterbatches

Onze kijk op de wereld om ons heen is geïnspireerd door kleur. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer kunststoffen in een toenemend aantal producten. En dat allemaal in verschillende kleuren. Naast ons brede productassortiment ontwikkelen we ook specifieke masterbatches voor onze klanten. 

Industrieën

Om in te spelen op de continue veranderingen in de behoefte van de consument, willen fabrikanten in staat zijn om zich snel aan te passen in het gebruik van grondstoffen voor kleur en ontwerp. Bij W&R helpen wij u daarbij.

Al uw documenten op 1 plek

W&R stelt technische documenten 24/7 beschikbaar via uw gepersonaliseerde W&R portaal.
U kunt de volgende actuele documenten inzien of downloaden:

Technical Datasheets
Material Safety Datasheets
Food Contact Statements 

REACH/SVHC Verklaringen

en_GBEnglish