Vezels

Als een van de delicate en kosten gedreven processen, heeft vezelextrusie expertise en hoogwaardige economische masterbatch-oplossingen nodig. W&R biedt oplossingen en service voor inkleuring, verwerkbaarheid en functionaliteit

Vezels

In ons dagelijks leven worden we omringd door textiel gemaakt van synthetische vezels, denk maar aan auto-interieurs en vloer- en wandbekleding of kunstgras sportvelden. Maar er zitten ook non-wovens in consumptiegoederen, hygiëne- en medische producten. Zelfs in de bouw en landbouw worden stoffen van geweven tape (raffia) gebruikt. Als masterbatxh-expert bieden wij oplossingen voor:

Inkleuring

De kleur, zwarte en witte masterbatches die worden gebruikt voor vezel extrusie vergen een specifieke selectie van hittebestendige pigmenten.

Verwerkbaarheid

Denk aan hoog performante processing aids additieven, maar ook oplossingen als hoogwaardige krijt-compounds die gebruikt worden als anti-split bij de productie van tapes.

Functionaliteit

Wij streven naar een lange levensduur van producten. Onze UV-lichtstabilisatoren garanderen een langdurige bescherming van jouw producten tegen UV-straling.

 

We doen ook veel onderzoek om continu nieuwe oplossingen op het gebied van brandwerendheid te ontwikkelen, gebaseerd op halogeenvrije technologieën bijvoorbeeld.

Masterbatches

Onze kijk op de wereld om ons heen is geïnspireerd door kleur. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer kunststoffen in een toenemend aantal producten. En dat allemaal in verschillende kleuren. Naast ons brede productassortiment ontwikkelen we ook specifieke masterbatches voor onze klanten. 

Sectoren

Om in te spelen op de continue veranderingen in de behoefte van de consument, willen fabrikanten in staat zijn om zich snel aan te passen in het gebruik van grondstoffen voor kleur en ontwerp. Bij W&R helpen wij u daarbij.

Al uw documenten op 1 plek

Via jouw gepersonaliseerde W&R portaal heb je 24/7 toegang tot onderstaande actuele technische documenten die je kunt inzien of downloaden:

Technical Datasheets
Material Safety Datasheets
Food Contact Statements 

REACH/SVHC Verklaringen

en_GBEnglish