Bouw & Constructie

De bouw- en constructiesector is een zeer dynamische sector. De industrie verandert voortdurend om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar verbouw en nieuwbouw. W&R biedt kansen om samen te werken in deze groeiende markt. Wij zetten de trend in het toevoegen van esthetiek als het gaat om binnen- en buiten toepassingen. Innovatieve technologieën en geavanceerde oplossingen in kunststoffen, polymeren en compounds spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van prestaties, duurzaamheid, veiligheid en zelfs esthetische kwaliteiten zoals kleur.

Bouw & Constructie

Veiligheid voorop
Schakelaars, stopcontacten, kabels en stadionstoelen zijn ideale producten voor vlam vertragende masterbatches. W&R ondersteunt u met de nodige expertise en geldige regelgeving.


Hout-kunststof composiet

WPC (wood plastic composite) is samengesteld uit natuurlijke houtvezels en kunststof polymeer (PVC, PP, HDPE). Houtvezels of andere natuurlijke vezels worden gemengd met virgin of gerecycled kunststofpoeder en verwerkt middels spuitgiet en/of extrusietechnieken tot een composietmateriaal. Een typische toepassing hiervoor zijn W.P.C. terrasprofielen. Additieven, kleurstoffen, versterkende middelen en smeermiddelen worden toegevoegd om het strenge eisenpakket te garanderen. 


W&R is uw partner als u op zoek bent naar een hoge kleur-, UV- of vormvastheid.


Masterbatches

Onze kijk op de wereld om ons heen is geïnspireerd door kleur. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer kunststoffen in een toenemend aantal producten. En dat allemaal in verschillende kleuren. Naast ons brede productassortiment ontwikkelen we ook specifieke masterbatches voor onze klanten. 

Industrieën

Om in te spelen op de continue veranderingen in de behoefte van de consument, willen fabrikanten in staat zijn om zich snel aan te passen in het gebruik van grondstoffen voor kleur en ontwerp. Bij W&R helpen wij u daarbij.

Al uw documenten op 1 plek

W&R stelt technische documenten 24/7 beschikbaar via uw gepersonaliseerde W&R portaal.
U kunt de volgende actuele documenten inzien of downloaden:

Technical Datasheets
Material Safety Datasheets
Food Contact Statements 

REACH/SVHC Verklaringen

en_GBEnglish