Bouw & Constructie

De bouw- en constructiesector is een zeer dynamische sector. De industrie verandert voortdurend om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar verbouw en nieuwbouw. W&R is de ideale partner om mee samen te werken in deze groeiende markt. Onze innovatieve technologieën en geavanceerde oplossingen in kunststoffen, polymeren en compounds spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van prestaties, duurzaamheid, veiligheid en zelfs esthetische kwaliteiten zoals kleur.

Bouw & Constructie

Veiligheid voorop

Schakelaars, stopcontacten, kabels en stadionstoelen zijn ideale producten voor vlam vertragende masterbatches. Onze specialisten ondersteunen je graag met hun expertise en kennis van de laatste wet- en regelgeving.

Hout-kunststof composiet

WPC (wood plastic composite) is samengesteld uit natuurlijke houtvezels en kunststof polymeer (PVC, PP, HDPE). Houtvezels of andere natuurlijke vezels worden gemengd met virgin of gerecycled kunststofpoeder en verwerkt middels spuitgiet en/of extrusietechnieken tot een composietmateriaal. Een typische toepassing hiervoor zijn W.P.C.-terrasprofielen. Additieven, kleurstoffen, versterkende middelen en smeermiddelen worden toegevoegd om aan een streng eisenpakket te kunnen voldoen.

 

Ben je op zoek naar een hoge kleur-, UV- of vormvastheid? Neem contact op met onze adviseurs, ze helpen je graag met het vinden van een passende oplossing.

Masterbatches

Onze kijk op de wereld om ons heen is geïnspireerd door kleur. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer kunststoffen in een toenemend aantal producten. En dat allemaal in verschillende kleuren. Naast ons brede productassortiment ontwikkelen we ook specifieke masterbatches voor onze klanten. 

Sectoren

Om in te spelen op de continue veranderingen in de behoefte van de consument, willen fabrikanten in staat zijn om zich snel aan te passen in het gebruik van grondstoffen voor kleur en ontwerp. Bij W&R helpen wij u daarbij.

Al uw documenten op 1 plek

Via jouw gepersonaliseerde W&R portaal heb je 24/7 toegang tot onderstaande actuele technische documenten die je kunt inzien of downloaden:

Technical Datasheets
Material Safety Datasheets
Food Contact Statements 

REACH/SVHC Verklaringen

en_GBEnglish