Land- en tuinbouw

Je verpakking, folie of technische (kunststof) agro-onderdelen verbeteren? Wij hebben de oplossing.

Land- en tuinbouw

Agrarische uitdagingen zijn er genoeg. Geavanceerde technologie kan een belangrijke rol spelen bij het beschermen en laten floreren van gewassen. Of het nu gaat om extreme temperaturen of een te hoge luchtvochtigheid, wij hebben een additief- kleur- of combinatieoplossing. Rekening houdend met alle productie-eisen zoals het type polymeer, de temperatuur, speciale technieken en de vereisten op het land. Net zo belangrijk als het gewas, de locatie, het terrein en het klimaat. Onze specialisten denken graag met je mee.

Masterbatches

Onze kijk op de wereld om ons heen is geïnspireerd door kleur. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer kunststoffen in een toenemend aantal producten. En dat allemaal in verschillende kleuren. Naast ons brede productassortiment ontwikkelen we ook specifieke masterbatches voor onze klanten. 

Sectoren

Om in te spelen op de continue veranderingen in de behoefte van de consument, willen fabrikanten in staat zijn om zich snel aan te passen in het gebruik van grondstoffen voor kleur en ontwerp. Bij W&R helpen wij u daarbij.

Al uw documenten op 1 plek

Via jouw gepersonaliseerde W&R portaal heb je 24/7 toegang tot onderstaande actuele technische documenten die je kunt inzien of downloaden:

Technical Datasheets
Material Safety Datasheets
Food Contact Statements 

REACH/SVHC Verklaringen

en_GBEnglish