PRSE 2022

PRSE 2022

Op 22 en 23 juni 2022 was W&R wederom aanwezig bij de Plastics Recycling Show Europe in RAI Amsterdam!

 

Onze gloednieuwe stand was opgezet voor iedereen om te zien en te bezoeken. “We zitten in de people business”, zegt het salesteam van W&R. Door persoonlijk contact te maken, kunnen we diep in uw uitdagingen duiken en proactief bespreken hoe we uw bedrijf het beste kunnen ondersteunen. Daarom waardeerden we alle mensen die langskwamen om onze expertise te verkennen en waardevolle informatie op te doen. 

 

We willen alle bezoekers, partners en deelnemers hartelijk bedanken die de tijd hebben genomen om onze stand te bezoeken op #PRSE2022 .

Het was een succesvolle show voor iedereen en we waren verheugd om weer persoonlijk contact met jullie op te nemen. We hopen dat iedereen veilig, geïnspireerd en vol frisse ideeën thuis is gekomen over hoe de vooruitstrevende oplossingen van W&R u kunnen helpen uw doelen te bereiken.
Jullie uitdagingen inspireren ons om te blijven ontwikkelen!

Een indruk krijgen van hoe de PRSE 2022 eruit zag? Bekijk hun samenvattingsfilm:
https://lnkd.in/eAAHq7Mp

 

 

More blogs & news

K-Beurs 2022

K-Beurs 2022. Samen met enkele van onze klanten zijn we met de W&R bus naar de K-Beurs in Düsseldorf geweest. We hebben het fantastisch gehad..

Lees meer »

Kunststoffenbeurs 2022

W&R stond dit jaar weer op de Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen, 's-Hertogenbosch. En we waren erg blij om alle mensen te hebben ontmoet..

Lees meer »
en_GBEnglish