Geurmasterbatches

Geurmasterbatches

Geur is een van de krachtigste verkoopmiddelen.

Voor bedrijven in vele sectoren kan de juiste geur vinden het verschil betekenen tussen falen of succes.

 

Geuren worden steeds vaker gebruikt in plastic producten om hun aantrekkingskracht en aanvaardbaarheid te vergroten. Niets is vergelijkbaar met de positieve indruk die we krijgen bij het ruiken van een goede geur.

 

Het toevoegen van geur aan een polymeer is geen nieuwe technologie. Echter, standaard productie technieken geven vaak teleurstellende resultaten omdat de geur wordt vernietigd door de hoge temperaturen die nodig zijn tijdens de verwerking van polymeren.

 

Samen met onze partner VIBA kunnen we een breed scala aan resistente geuren bieden, die lage doseringen vereisen en daardoor een kosteneffectieve, alsook aantrekkelijke toevoeging aan uw producten zijn.

 

We hebben speciale masterbatches ontwikkeld welke geur aan polymeren kunnen toevoegen en die presteren bij hoge temperaturen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of functie van producten. 


Onze populaire standaard geurmasterbatches omvatten: 

 

Lavendel – code 01920

Citroen – code 01915

Sinaasappel – code 02249

Aardbei – code 01916

Dennen – code 02243

Vanille – code 02480

Chocolade – code 03341

Talk – code 02247

 

en vele vele anderen.

 

We zijn ook in staat om geuren volgens uw eisen te ontwikkelen.

 

Ze zijn allemaal geschikt voor spuitgieten en extrusie van polyolefine (PE, PP en EVA). Het zijn kleurloze korrels welke dus niet de kleur van eindproducten belemmeren.

 

Geurmasterbatches kunnen worden gebruikt om de geur van grondstof in producten te verdoezelen en zijn speciaal gericht op toepassingen die een lekkere geur nodig hebben: speelgoed, kunstbloemen, huishoudelijke artikelen en vormartikelen zoals decoraties, marketing en promotionele stukken.

 

Deze masterbatches kunnen ook toegevoegd worden om de ongewenste geuren te maskeren die horen bij gerecyclede polymeren of in toepassingen zoals vuilniszakken of huishoudelijke chemische containers, luiertassen, vuilniszakken en afvalzakken voor ziekenhuizen.

 

Een nieuw en groeiend marktgebied is het toevoegen van geuren aan sluitingen van shampoo, gezondheids- en schoonheidsproducten en wasmiddelen waarvan de consument de geur wil proberen, terwijl

fabrikanten contaminatie van het product willen voorkomen.

 

 

Mocht u nog meer informatie over deze zaken nodig hebben, dan staat ons team klaar om u te helpen!

More blogs & news

K-Beurs 2022

K-Beurs 2022. Samen met enkele van onze klanten zijn we met de W&R bus naar de K-Beurs in Düsseldorf geweest. We hebben het fantastisch gehad..

Lees meer »

Kunststoffenbeurs 2022

W&R stond dit jaar weer op de Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen, 's-Hertogenbosch. En we waren erg blij om alle mensen te hebben ontmoet..

Lees meer »
en_GBEnglish