Blogs & nieuws

Samen met onze klanten en door onze eigen ervaring en kennis van de industrie, streven wij naar continue verbetering van onze producten en productieprocessen.

Wij vertellen u graag meer over onze dynamische branche.

Blijf op de hoogte

Breid uw kennis uit! We vertellen u graag meer over onze branche. Op deze pagina informeren wij u over actuele gebeurtenissen, technologieën en innovaties. 

Blog

Antioxidanten

Antioxidanten. U kent het misschien als een vitamine of een stof die oxidatie tegengaat, vaak een chemische toevoeging aan levensmiddelen om bederf te voorkomen. Maar er..

Lees meer »
Blog

K-Beurs 2022

K-Beurs 2022. Samen met enkele van onze klanten zijn we met de W&R bus naar de K-Beurs in Düsseldorf geweest. We hebben het fantastisch gehad..

Lees meer »
Blog

Kunststoffenbeurs 2022

W&R stond dit jaar weer op de Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen, 's-Hertogenbosch. En we waren erg blij om alle mensen te hebben ontmoet..

Lees meer »
Blog

Laser Markering

Polyolefinen en andere polymeren zijn gevoelig voor laserstraling en produceren een thermisch en fotochemisch effect. In combinatie met onze lasergevoelige additief masterbatches hebben we..

Lees meer »
Blog

Geurmasterbatches

Geurmasterbatches. Geur is een van de krachtigste verkoopmiddelen. Voor bedrijven in veel sectoren kan de juiste geur het verschil betekenen tussen falen of succes.

Lees meer »
Blog

Drakenboot Festival!

Drakenbootfestival! Op zaterdag 25 juni heeft ons W&R Team weer deelgenomen aan de Drakenboot race in Apeldoorn. De eerste keer dat we..

Lees meer »
Blog

PRSE 2022

PRSE 2022. Op 22 en 23 juni 2022 was W&R aanwezig op de beurs van de Plastics Recycling Show Europe in RAI Amsterdam!

Lees meer »
Blog

N.I.R. Detectable Masterbatches

N.I.R. Detectable masterbatches. Carbon black absorbeert infrarood licht. Om deze reden is identificatie van plastic afval dat roet bevat via optische sensoren onmogelijk. De..

Lees meer »
en_GBEnglish