Over W&R

Sinds de oprichting in 1983 heeft W&R zich ontwikkeld tot een gerenommeerd leverancier van hoogwaardige kleurmasterbatches, additiefmasterbatches, vulstoffen en geleidende compounds voor de kunststofverwerkende industrie. Wij zijn van toegevoegde waarde voor de producten en processen van onze klanten door het leveren van uitstekende kwaliteit en service. 

W&R

Beyond Colour

Met een slagvaardig team en een familiaire cultuur, heeft W&R zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bedrijf met expertise en is dé gespecialiseerde partner voor uw totale productassortiment. Wij werken altijd 100% oplossingsgericht aan nieuwe en bestaande projecten. U kunt continu rekenen op deskundig advies en technische ondersteuning.  

Van 25 kg bestellingen tot en met volle vrachtwagens, wij leveren altijd het juiste product tegen een scherpe prijs.

Nieuwe producten, efficiëntere productie en meer logistieke mogelijkheden: dit zijn dingen die ons dagelijks bezig houden en waar we continu in investeren. Hiermee willen we niet alleen groeien als bedrijf, maar ons ook onderscheiden in de markt.

Flexibele verpakkingsvormen, barcodes op palletniveau en opslag van klantorders: onze logistiek gaat verder dan alleen transport. Wij blijven ons onderscheiden.

Ervaring sinds 1983

Familiebedrijf

24/7 klantenportaal

Partner voor totaalpakket

Deskundigheid in regel- en wetgeving

Levering vanaf 25 kg
tot volle vrachtwagens

Lange termijn relaties

Meer dan 38 jaar ervaring

Na onze oprichting in 1983, hebben we ons ontwikkeld tot een gerespecteerde. Het doel van W&R was –en is nog steeds- het distribueren van masterbatches die worden verwerkt in de kunststof industrie: kleuren, additieven, mineraal gevulde compounds en geleidende compounds. Wij voegen waarde toe aan kunststof producten en de verwerking daarvan door kwaliteit en service te bieden.

Visie

W&R kleurt en vormt plastic op een creatieve en duurzame manier.

Missie

Wij streven naar continuïteit voor ons bedrijf, onze medewerkers, partners en aandeelhouders met respect voor mens en milieu.

Wij streven naar een top 5 plaats binnen de Benelux als leverancier van masterbatches voor de kunststofverwerkende industrie. Met onze partnerbedrijven, waar wij een intensieve samenwerking mee hebben, is het gezamenlijk doel een top 10 positie te verkrijgen binnen de Europese markt.

Als masterbatch-expert streven we naar 100% naamsbekendheid binnen onze markt.

W&R Sales Team

Bas Steylen
Marc Schonk
Rene Stegehuis
Alex de Bruycker

Aankomende evenementen

Wij delen graag onze kennis en zijn daarom aanwezig op de volgende evenementen:

Binnenkort..
-

Kwaliteit & Service

W&R verzekert u van een hoge kwaliteit en uitstekende dienstverlening. Wij leveren snel, in heel Europa en afgestemd op uw specifieke wensen. We kunnen alle standaardproducten binnen 24-48 uur leveren. Producten die zijn gemaakt op basis van uw behoeften kunnen op afroep worden opgeslagen in ons magazijn. Deze kunnen daardoor binnen dezelfde termijn geleverd worden.
Als uw masterbatch-expert garanderen wij productkennis met een klantvriendelijke en snelle service.

Onze partners

Neem contact op

W&R verzekert u van een constant kwaliteitsniveau. Wij leveren snel, in de hele Benelux en volgens gewenste specificaties. Onze standaard producten hebben een levertijd van 24-48 uur. Producten die volgens specifieke wensen zijn geproduceerd, kunnen wij op voorraad houden en binnen dezelfde termijn leveren. Wilt u meer weten? Neem contact op.

Openstaande vacatures

Met een geweldig team van vakbekwame collega's werken we elke dag met veel plezier aan masterbatch-oplossingen. Wil je deel uitmaken van dat team? Hieronder vind je onze openstaande vacatures.

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Neem contact op

Neem voor advies op maat contact op met een van onze experts.

en_GBEnglish