Your Masterbatch Experts

Al 40 jaar ontwikkelen en leveren wij kleur en additief masterbatches - van bulk tot specialties. We kennen de snelste routes naar de beste oplossingen en helpen je graag om ideeën waar te maken. Met onze specialisten die je inspireren en uitdagen vanaf het eerste gesprek. Samen vinden we de juiste weg naar een succesvol resultaat.

Beyond Colour

Masterbatch-oplossingen

Wij leveren masterbatch-oplossingen die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende polymeren. Ons assortiment bestaat uit:

Op zoek naar een oplossing buiten ons standaard assortiment? Kies dan voor maatwerk en ontwikkel in nauwe samenwerking met onze specialisten masterbatches die voldoen aan jouw specifieke wensen en eisen. Een bijkomend voordeel: omdat we deze klantspecifieke producten op voorraad kunnen houden voor je, garanderen wij tijdige levering. Het gebruik van onze masterbatches levert je nog meer voordelen op:

Al uw documenten op 1 plek

Via jouw gepersonaliseerde W&R portaal heb je 24/7 toegang tot onderstaande actuele technische documenten die je kunt inzien of downloaden:

Technical Datasheets
Material Safety Datasheets
Food Contact Statements 

REACH/SVHC Verklaringen

Contact

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kunststoffenbeurs 2024

Over ons

W&R is dé masterbatch expert die verder kijkt dan alleen het product. Met specialisten die je adviseren en inspireren vanaf het eerste gesprek. Een partner die met je meedenkt en meebeweegt in een dynamische wereld. Met onze specialistische kennis en persoonlijke aanpak zijn we van toegevoegde waarde en kunnen we kwaliteit en continuïteit garanderen.

Van kleurstoffen tot additieven en van vulmiddelen tot bio-based oplossingen: we leveren snel, in heel Europa en volgens jouw wensen. Vaak al binnen 24-48 uur.

en_GBEnglish